Kinesitherapie & osteopathie

Onze kinesist en osteopaat zijn expert in het begeleiden van zowel moeder als kind. Zo kan onze kinesist mama tijdens en na de zwangerschap ondersteunen door het aanreiken van allerhande oefeningen en daarnaast behandelt zij baby’s en het oudere kind.

Bij onze osteopaat kan je dan weer terecht om de zwangerschapskwaaltjes te verzachten, het kleine wondertje op gang te helpen en iedereen die met sportblessures, maag-darmklachten, nek-rugklachten, gewrichtsklachten, spier- en peesklachten, enz. zit te helpen de klachten te verminderen.

Enerzijds kan je bij haar terecht voor zwangerschapsbegeleiding vanaf de eerste tot de laatste fase van de zwangerschap. Ze leert je bewustwording van je lichaam, contact maken met je kindje, ademhalingsoefeningen en bekkenbodem oefeningen. Maar ook oefeningen samen met je partner kunnen aanbod komen. We gaan ook verder in op arbeid en de bevalling, welke manieren je kan toepassen om de weeën te kunnen opvangen.

Anderzijds kan je ook bij haar terecht met je baby of oudere kind. Zij biedt begeleiding in:

  • ontwikkelingsstimulatie van baby’s zoals voorkeurshouding, plagiocephalie, een hypotone baby of ontwikkelingsachterstand;
  • ontwikkelingsstimulatie van kinderen: zowel grove als fijne motoriek
  • ademhalingskinesitherapie voor baby’s
  • kinesitherapie bij neuromusculaire aandoeningen bij kinderen
  • informatie rond positioneren, handling, spelen met je baby

Daarnaast is zij ook één van onze draagconsulenten en heeft zij heel wat kennis over zowel draagzakken als draagdoeken!

Wens je graag een afspraak bij onze kinesist?

Maak hier een afspraak

Kinesist

Osteopaat